Hvem er L. de Pocket?

L. de Pocket er et pseudonym for Lars Christensen.
Jeg vedkender mig fuldt ud begge navne og bruger dem til at formidle mig til omverdenen på forskellig vis.

Jeg holder af humor og leger gerne med ordene. Twister dem. Men humoren modsvares, idet jeg også kan se den mørke side af månen. En del af min identitet. Umuligt at være sortbroget, hvis en af farverne mangler.

Min fortid er også broget, og håber på det samme for fremtiden. Jeg kaster mig gerne ud i de udfordringer, livet tilbyder.

Ligesom mine to navne har mit liv indtil nu været præget af to spor.
Dels et teknisk spor som ingeniør og dels et spor som humanist.
Jeg tror ikke på astrologi, men jeg er faktisk født i tvillingernes tegn.

Og nu er jeg så blevet noget mere ensporet. Nu har humanisten taget føringen, så nu arbejder jeg som forfatter, terapeut, coach og filosof.

Som L. de Pocket tillader jeg mig at være udadvendt og måske udstille mig selv en smule, når jeg skriver og når jeg holder foredrag eller oplæsninger.

Som Lars Christensen er jeg derimod nok mere internt refererende.
På nuværende tidspunkt har jeg under navnet L. de Pocket valgt at udgive dels min første bog ”En mil eller to”, og dels min digtsamling “Forbi” med undertitlen “Livet – en passage”.

Jeg bestræber mig hver dag til det yderste på at skabe det gode og meningsfulde liv – for mig selv og for alle omkring mig. Jeg er af den overbevisning, at det gode og meningsfulde liv kun opnås i samspil med andre, men erkender også mit behov for “selvtid”.
Følg L. de Pocket på Facebook under “DePocket”, hvor der jævnligt er opslag af mere filosofisk/ humoristisk karakter.

Du kan også følge mit firma “Egemark Psykoterapi” på Facebook, hvor der kommer opslag om mere psykologisk/ terapeutiske emner.

Vil du vide mere om mit virke som terapeut og coach, kan du se mere på www.egemark.dk